Συνάντηση με τον βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Μπαρτζώκα

Με τον βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Μπαρτζώκα συναντήθηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στις λαϊκές αγορές την οποία αποτελούσαν οι: Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο πρόεδρος των επαγγελματιών στο νομό Ημαθίας Δημήτρης Σαμαράς και ο πρόεδρος των παραγωγών του νομού Ημαθίας Γιώργος Τσιλίκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών του νομού Ημαθίας. Επίσης το ζήτημα της αύξησης του κόστους παραγωγής, που έχει παρασύρει, όπως είναι φυσικό και τις τιμές των προϊόντων. Και τονίσθηκε για ακόμη μία φορά η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων εκ μέρους της κυβέρνησης.

Ακόμη, η αντιπροσωπεία των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές, έθεσε και το θέμα, που αφορά τη δημιουργία των επιτροπών λαϊκών αγορών, στην περιφέρεια. Στον κ. Μπαρτζώκα κατατέθηκε και αναλύθηκε το περίγραμμα, που αφορά τον τρόπο λειτουργίας τους, όπως και το πως θα βοηθήσουν στο να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές. 

Σας βοηθάμε να βρείτε όσο περισσότερα προϊόντα γίνεται στις καλύτερες τιμές.

Λαϊκή Αγορά

Newsletter


  Εγγραφείτε στο Newsletter για να μείνετε ενημερωμένοι

  © 2023 All Rights Reserved.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping